JObba
recruitment

LEES HIER HET LAATSTE NIEUWS VAN JOBBA

NIEUWSberichten

Jobba Recruitment nieuws bestaat uit verhalen van werkgevers en werknemers, het laatste nieuws uit de recruitment- en uitzendbranche en interessante artikelen over de arbeidsmarkt.

Solliciteren in 2024

Het jaar 2024 brengt een golf van innovatie en verandering in de wereld van werk en solliciteren. Wij hebben onze glazen bol erbij gepakt en hebben ons verdiept in opkomende trends die het sollicitatieproces in 2024 naar verwachting zullen beïnvloeden. In dit artikel lees je onder andere over de groeiende vraag naar soft skills en het gebruik van social media en Whatsapp bij het solliciteren. 

Werken in de logistiek

Werken in de logistiek, waarom niet. Alle producten komen op de juiste plek door logistiek. Het gehele proces van A tot Z, van warehouse tot voordeur, heeft met logistiek te maken. Toch is het meer dan alleen het transport van de ene naar de andere plek.

Wij hebben voor jou een aantal redenen op een rij gezet waarom jij in de logistiek wil werken!

Hybride werken

We kennen het inmiddels allemaal: Hybride werken. In de corona jaren, van 2019 tot 2022 hebben we laten zien dat thuiswerken werkt. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat zowel werkgevers als werknemers dit als positief ervaren. Het brengt ook voordelen met zich mee voor beiden partijen als flexibele kantoorinrichting, kosten besparen en een positieve invloed op het werkgeluk. Wij hebben alle voordelen voor werknemer en werkgever in dit nieuwsbericht beschreven.

Wij gaan door, op gepaste afstand

Wij vinden het bij Jobba Recruitment erg belangrijk om verantwoord om te gaan met de adviezen, maar tegelijkertijd willen wij ook beschikbaar blijven om mensen te helpen aan toffe banen. Daarom blijven wij dagelijks bereikbaar tijdens kantoortijden, zoals jullie ven ons gewend zijn. Ontdek meer over onze aangepaste werkwijze.

Goede voorbereiding op een sollicitatiegesprek

Wij kregen het compliment dat onze kandidaten altijd goed zijn voorbereid. Dit vonden wij super fijn om te horen! Voorbereiding op een sollicitatiegesprek maakt het verschil. Het zorgt voor meer zelfvertrouwen en laat je geïnteresseerd overkomen. Wij delen daarom ook graag onze tips en tricks voor het solliciteren. Zo ben je er straks helemaal klaar voor. 

"Verder kijken dan een CV lang is"

Soms is het niet verkeerd om met andere ogen naar een CV te kijken. Diploma’s en ervaring zeggen veel over een kandidaat, maar dat garandeert nog niet dat de kandidaat het beste past bij de ambities van de organisatie.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Jobba Recruitment Facebook
Jobba Recruitment Instagram
Jobba Recruitment LinkedIn