JObba
recruitment

OVER ONS

Wij zijn jobba!

Wij verbinden elke dag energieke professionals en ambitieuze werkgevers met elkaar. Want dit vinden wij nu eenmaal het leukst om te doen. En niet geheel onbelangrijk: wij kunnen dit met 39 jaar gezamenlijke ervaring in onze pocket toevallig ook als de beste.

Jobba specialiseert zich in logistieke – en kantoorfuncties in het MKB. We begeleiden werkzoekenden en werkgevers op een open en persoonlijke manier bij het vinden van de perfecte match. We ondersteunen in het hele traject: van de eerste selectie tot aan een succesvolle match en toekomst voor beide partijen.

Verder kijken dan alleen een cv en echt de tijd nemen voor een persoonlijk en open gesprek; dat is onze aanpak. Door te luisteren naar ieders ambitie, kracht en persoonlijkheid zorgen wij ervoor dat er altijd een juiste match is tussen de kandidaten die we selecteren en de bedrijfscultuur van de vacatures waarvoor we naar invulling zoeken. We zijn niet van de snelle acties, we willen écht die klik zien!

Cindy Naaijkens

Recruitment specialist Cindy heeft 22 jaar wervingservaring in de MKB branche en kent als geen ander de wereld van de heftruckchauffeurs, reachtruckers, magazijnmedewerkers, orderpickers, machine-operators en transportplanners. Ze specialiseert zich bij Jobba daarom ook in logistieke functies in Tilburg en omstreken.

Als logistieke carrièrepartner weet ze als geen ander wat er op de werkvloer speelt en is ze een kei in het direct doorgronden van mensen en wensen. Met haar enorme kennis van de markt, strakke organisatie skills, ongekende drive en recht voor z’n raap karakter is Cindy dé prof die ervoor zorgt dat werkzoekenden en werkgevers precies weten waar ze aan toe zijn. Namelijk volledig vertrouwen op haar vermogen om snel de juiste match te vinden.

Hanneke van Lier

Met haar tomeloze energie bijt Hanneke zich al meer dan 17 jaar vast in het werven van de beste office-professionals voor haar MKB-klanten in Tilburg en omstreken. Middels haar specialisme in het kantoorsegment voelt zij moeiteloos aan wat een directeur nodig heeft in zijn secretaresse, wanneer een customer service medewerker past bij een afdeling en welke kwaliteiten een front office medewerker nodig heeft om te kunnen floreren als visitekaartje van een organisatie.
De combinatie van Hannekes commerciële drive en spontaniteit zorgt ervoor dat ze graag op iedereen afstapt, kansen grijpt waar ze liggen en de enthousiaste verbinder is tussen werknemer en werkgever. Door haar betrokkenheid is ze de uitgelezen sparringspartner voor een werkzoekende die niet precies weet waar zijn/haar kwaliteiten liggen. Middels een verdiepend gesprek komen ambities en krachten vaak snel op tafel en kan de zoektocht naar een geschikte baan binnen het uitgebreide Jobba netwerk beginnen.

een naam die werkt

In het zoeken naar de juiste match steken we veel tijd en energie. Want wij geloven dat het vinden van de perfecte match voor ons ook hard werken moet zijn. Dit doen wij sinds september 2020 onder de naam Jobba Recruitment.

Jobba betekent ‘werken’ in het Zweeds, de perfecte samenvatting van waar wij onze klanten mee helpen. Een bedrijfsnaam zonder poespas, kort en krachtig – die werkt voor ons. Wij zijn Hanneke van Lier en Cindy Naaijkens, de oprichters en drijvende krachten achter Jobba. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in de uitzendbranche en voor verschillende werkgevers intensief samen te hebben gewerkt, besloten we onze krachten te bundelen en Jobba Recruitment op te starten. Onze droom om binnen werving en selectie de tijd en ruimte toe te kunnen passen die nodig is om mensen echt te leren kennen en te kunnen verbinden, is hiermee uitgekomen. 

Met een klein bureau zorgen we voor écht persoonlijk contact met onze klanten. Korte lijntjes, openheid en eerlijkheid: wij geloven dat je hiermee iedereen het beste bedient. Door onze jarenlange samenwerking hiervoor, hebben we onderling aan één woord genoeg. En doordat we gewend zijn om samen voor dezelfde accounts te werken, springen we bij waar nodig is. Het faciliteren en ontzorgen van iedereen die bij ons binnenkomt staat bij ons op 1. Zo vormen we samen de betrouwbare partner voor zowel opdrachtgevers als kandidaten uit Tilburg en omgeving.

Recencies

Februari 2024

Geweldig geholpen door Jobba Recruitment!

Ik ben ontzettend fijn geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Bij Jobba wordt er naar je geluisterd en meegedacht. Ze kijken naar hoe jij als persoon bent en wat er dan het beste bij jou past. Daarnaast is er ook nog super snel gehandeld waardoor ik binnen een korte tijd aan de slag kon met mijn nieuwe job. Dit heb ik als zeer fijn ervaren.

Ik raad Jobba Recruitment zeker aan!

Quincy

Februari 2024

Ben meer dan tevreden met Jobba Recruitment. Ik ben geholpen door Hanneke. Bij Jobba Recruitment word je echt goed geholpen en word er met je meegedacht. Er word gefocust op jou! Ze gaan echt samen met jou kijken naar wat het beste past bij jou!

Riseidric

Februari 2024

Ben meer dan tevreden met Jobba Recruitment. Ik ben geholpen door Hanneke. Bij Jobba Recruitment word je echt goed geholpen en word er met je meegedacht. Er word gefocust op jou! Ze gaan echt samen met jou kijken naar wat het beste past bij jou!

Riseidric

September 2023

Ben meer dan tevreden met Jobba Recruitment. Ik ben geholpen door Hanneke. Bij Jobba Recruitment word je echt goed geholpen en word er met je meegedacht. Er word gefocust op jou! Ze gaan echt samen met jou kijken naar wat het beste past bij jou!

Riseidric

Juli 2023

Jobba is een heel persoonlijke aanpak. Ik ben geholpen door Hanneke.
Zij heeft de mensen goed door, kan goed inschatten wat je kwaliteiten zijn.
Zeker een aanrader om eens in gesprek te gaan. Ook zeer zeker als je niet helemaal weet wat je wil in je carrière.

Yenthl

Oktober 2022

Voorheen werkte ik al als klantenservicemedewerker, dit was toen nog mijn bijbaan. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging, mijn echte “volwassen” baan. 

Het aanbod aan vacatures in mijn vakgebied was zo groot, dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Jobba Recruitment. De dames van Jobba Recruitment namen de tijd om mij te leren kennen, om erachter te komen wat daadwerkelijk bij mij zou passen. Ik voelde mij serieus genomen door de toewijding, wat mij een prettig gevoel gaf. Al snel had ik keuze uit meerdere vacatures bij bedrijven waar ik snel op gesprek mocht komen. Door de tijd en aandacht die ik heb gekregen, heb ik een nieuwe baan gevonden waar ik totaal op mijn plek zit. 

Zelfs na het tekenen van mijn contact heb ik nog steeds contact met Jobba. 

Al met al, bij Jobba ben je geen nummertje!

KikiOffice Assistent

Juli 2022

Ik kwam uit de zorg en wilde graag een nieuwe uitdaging in een andere sector. Mijn eerste sollicitatie gesprek vond plaats bij Jobba Recruitment. Meteen bij binnenkomst was de sfeer erg open en fijn. Ik voelde mezelf direct op mijn gemak door de vriendelijke en spontane ontvangst van Hanneke. Ze had een leuke vacature voor mij die zij met enthousiasme heeft toegelicht waardoor ik geen seconde heb getwijfeld.

Ondertussen werk ik al een tijdje met veel plezier bij mijn nieuwe werkgever door Jobba Recruitment. Van A tot Z ben ik geholpen, van mijn CV tot aan de laatste vragen die ik had voor en na het starten.

Ik ben enorm tevreden over Jobba Recruitment en erg blij dat ik hier terecht ben gekomen!

Janneke

Administratief Support medewerker

Maart 2022

In maart 2021 heb ik contact gezocht met Jobba. Cindy heeft mij uitgenodigd op kantoor waaruit een fijne samenwerking is ontstaan. Na voorgesteld te zijn bij 2 bedrijven, ben ik begonnen bij ATS in Tilburg. Als er problemen waren (die niet veel voorkwamen) werden deze vaak dezelfde dag al opgelost. Het contact was heel prettig, wegens alle maatregelen hebben we veel telefonisch en app contact gehad, ook dit was altijd fijn. Toen ik twijfelde of het bedrijf wel mijn toekomstige werkplek zou kunnen zijn en blijven, is er veel telefonisch contact geweest met veel prettige discussies met uiteindelijk een goede afloop.

Wat Jobba uniek maakt is het persoonlijke contact en je wordt behandeld als een mens en niet als een nummer. De attenties bij verschillende feestdagen worden altijd persoonlijk overhandigd en door mij zeer gewaardeerd. Mijn ervaring met uitzendbureaus was voordat ik bij Jobba begon helaas heel negatief en is gelukkig het afgelopen jaar totaal omgeslagen door de prettige samenwerking met de dames.

Ik hoop dat Jobba een hele mooi toekomst te gemoed gaat en ik heb veel aan Cindy en Hanneke te danken.

Bedankt voor alles.

Margriet

Verpakkingsoperator

December 2021

Ik wil jullie graag bedanken voor de hele fijne samenwerking!

De afgelopen 5 maanden heb ik zeer positief ervaren. Persoonlijk contact staat bij Jobba Recruitment centraal en dat kan ik erg waarderen. Jullie luisteren goed, denken mee, komen afspraken na en zijn goed bereikbaar.  Geen vraag is te gek, jullie reageren altijd en dat geeft je het gevoel dat je serieus genomen wordt.

Ik zou Jobba Recruitment zeker aanbevelen!

Elena

Productiemedewerker

November 2021

Je wordt warm welkom geheten binnen Jobba. Mijn vaste contactpersoon is Hanneke. Van het begin af aan heeft ze zich volledig ingezet om voor mij passend werk te vinden. Als ik een vraag heb, ze staat voor me klaar. Als ik haar een app stuur met een dringende vraag dan krijg ik bijna altijd binnen een uur een reactie. Ik heb een geschikte werkgever gevonden dankzij Jobba en daar ben ik hun erg dankbaar voor. Ik weet ook dat als de baan niets voor mij blijkt te zijn, ik hun altijd kan benaderen.

Kortom, kies voor Jobba Recruitment. Ik heb nog nooit een betere ervaring met een recruitmentbureau gehad dan bij Jobba.

Deborah

Klantenservice medewerkster

Oktober 2021

Wegens verhuizen was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het had geen haast, ik had een leuke baan maar ik wist dat de afstand naar mijn toenmalige werkgever op lange termijn een bottleneck zou zijn. Ik zag een interessante vacature van Jobba op Indeed waarop ik had gereageerd. Binnen een kwartier werd contact met mij opgenomen en twee dagen later had ik een ontzettend leuk gesprek. Ik had direct vertrouwen in Jobba. Dankzij de dames van Jobba heb ik een ontzettend leuke baan gevonden.

Als je opzoek bent naar een nieuwe uitdaging ben je bij Jobba Recruitment op het juiste adres.

Chris

Marketingmedewerker