JObba
recruitment

OVER ONS

Wij zijn jobba!

Wij verbinden elke dag energieke professionals en ambitieuze werkgevers met elkaar. Want dit vinden wij nu eenmaal het leukst om te doen. En niet geheel onbelangrijk: wij kunnen dit met 35 jaar gezamenlijke ervaring in onze pocket toevallig ook als de beste.

Jobba specialiseert zich in logistieke – en kantoorfuncties in het MKB. We begeleiden werkzoekenden en werkgevers op een open en persoonlijke manier bij het vinden van de perfecte match. We ondersteunen in het hele traject: van de eerste selectie tot aan een succesvolle match en toekomst voor beide partijen.

Verder kijken dan alleen een cv en echt de tijd nemen voor een persoonlijk en open gesprek; dat is onze aanpak. Door te luisteren naar ieders ambitie, kracht en persoonlijkheid zorgen wij ervoor dat er altijd een juiste match is tussen de kandidaten die we selecteren en de bedrijfscultuur van de vacatures waarvoor we naar invulling zoeken. We zijn niet van de snelle acties, we willen écht die klik zien!

Cindy Naaijkens

Recruitment specialist Cindy heeft 20 jaar wervingservaring in de MKB branche en kent als geen ander de wereld van de heftruckchauffeurs, reachtruckers, magazijnmedewerkers, orderpickers, machine-operators en transportplanners. Ze specialiseert zich bij Jobba daarom ook in logistieke functies in Tilburg en omstreken.

Als logistieke carrièrepartner weet ze als geen ander wat er op de werkvloer speelt en is ze een kei in het direct doorgronden van mensen en wensen. Met haar enorme kennis van de markt, strakke organisatie skills, ongekende drive en recht voor z’n raap karakter is Cindy dé prof die ervoor zorgt dat werkzoekenden en werkgevers precies weten waar ze aan toe zijn. Namelijk volledig vertrouwen op haar vermogen om snel de juiste match te vinden.

Hanneke van Lier

Met haar tomeloze energie bijt Hanneke zich al meer dan 15 jaar vast in het werven van de beste office-professionals voor haar MKB-klanten in Tilburg en omstreken. Middels haar specialisme in het kantoorsegment voelt zij moeiteloos aan wat een directeur nodig heeft in zijn secretaresse, wanneer een customer service medewerker past bij een afdeling en welke kwaliteiten een front office medewerker nodig heeft om te kunnen floreren als visitekaartje van een organisatie.
De combinatie van Hannekes commerciële drive en spontaniteit zorgt ervoor dat ze graag op iedereen afstapt, kansen grijpt waar ze liggen en de enthousiaste verbinder is tussen werknemer en werkgever. Door haar betrokkenheid is ze de uitgelezen sparringspartner voor een werkzoekende die niet precies weet waar zijn/haar kwaliteiten liggen. Middels een verdiepend gesprek komen ambities en krachten vaak snel op tafel en kan de zoektocht naar een geschikte baan binnen het uitgebreide Jobba netwerk beginnen.

een naam die werkt

In het zoeken naar de juiste match steken we veel tijd en energie. Want wij geloven dat het vinden van de perfecte match voor ons ook hard werken moet zijn. Dit doen wij sinds september 2020 onder de naam Jobba Recruitment.

Jobba betekent ‘werken’ in het Zweeds, de perfecte samenvatting van waar wij onze klanten mee helpen. Een bedrijfsnaam zonder poespas, kort en krachtig – die werkt voor ons. Wij zijn Hanneke van Lier en Cindy Naaijkens, de oprichters en drijvende krachten achter Jobba. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in de uitzendbranche en voor verschillende werkgevers intensief samen te hebben gewerkt, besloten we onze krachten te bundelen en Jobba Recruitment op te starten. Onze droom om binnen werving en selectie de tijd en ruimte toe te kunnen passen die nodig is om mensen echt te leren kennen en te kunnen verbinden, is hiermee uitgekomen. 

Met een klein bureau zorgen we voor écht persoonlijk contact met onze klanten. Korte lijntjes, openheid en eerlijkheid: wij geloven dat je hiermee iedereen het beste bedient. Door onze jarenlange samenwerking hiervoor, hebben we onderling aan één woord genoeg. En doordat we gewend zijn om samen voor dezelfde accounts te werken, springen we bij waar nodig is. Het faciliteren en ontzorgen van iedereen die bij ons binnenkomt staat bij ons op 1. Zo vormen we samen de betrouwbare partner voor zowel opdrachtgevers als kandidaten uit Tilburg en omgeving.