Planner truck control

Ben jij goed in het behouden van overzicht en kun je snel beslissingen nemen? Schakel je vlot en ben je creatief in het bedenken van oplossingen? Wellicht is deze baan dan iets voor jou!

Support medewerker

Support medewerker

Je bent een echte teamplayer. Samen met zeven directe collega’s ga jij klanten helpen met het implementeren van nieuwe producten. Je bent behulpzaam, nieuwsgierig en weet elke vraag te beantwoorden. En klantvriendelijk en communicatief sterk .. dat hoef je jezelf niet af te vragen of je dat bent.

Technisch Inkoper

Als Technisch Inkoper ben je verantwoordelijk voor onder andere het inkoopbeleid en maakt product selecties. Bekijk de volledige vacatue!

Allround monteur rioleringen

Ben jij opzoek naar een baan waarbij elke dag anders is? Wil je werken in een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid? Ben je klantvriendelijk en in het bezit van je rijbewijs? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken.

Customer Service medewerker

Voor onze klant in Tilburg zijn wij opzoek naar een Customer Service Medewerker Wat ga je doen? Je bent het gezicht van de organisatie en het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zowel telefonisch als per e-mail; Je boekt salesorders in en stelt offertes op in...