Financieel controller

Financieel controller

Ben je goed met cijfertjes en zie je de complexiteit van de verschillende administraties als een uitdaging? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Financieel controller

Financieel administratief medewerker

Ben je opzoek naar een vaste baan? Ben je secuur en vind je het leuk om met cijfertjes te werken? Ben je daarnaast parttime beschikbaar tussen de 24 en 28 uur per week? Wellicht is deze baan dan iets voor jou!

Sales support medewerker

Sales support medewerker

Een jong en dynamisch bedrijf is ter versterking van hun team op zoek naar een gedreven service medewerker ter versterking van de afdeling, klantenservice.

Management assistent(e)

Management assistent(e)

Jij bent als management assistent(e) toe aan een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving. Het ontzorgen en ondersteunen van managers is jouw passie. Je wilt werken in een gedreven team vol enthousiaste en flexibele collega’s. Waar veel wordt gelachen maar ook hard wordt gewerkt. 

Facility Manager

Facility Manager

Ben je service gericht en zorg je er graag voor dat alles goed verloopt? Ben je opzoek naar een baan met veel verantwoordelijkheden. Dan hebben wij een mooie baan voor je bij een snelgroeiende organisatie!