Customer service medewerker (IT)

Customer service medewerker (IT)

Jij bent een Italiaanse native speaker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Italiaans is bij jou net zo vloeiend, zelfs vloeiender als de Nederlandse taal. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je jouw talenknobbel tot uiting kunt brengen. En laten wij nou net de passende vacature voor jou vrij hebben!

International Forwarder

International Forwarder

Jij bent de persoon die klanten, collega’s en management weten te vinden als het gaat om Internationaal transport. Door jouw commerciële skills zie je snel waar kansen liggen en kun jij vrachten zo kosten efficiënt mogelijk inplannen.

Customer service medewerker (IT)

Customer Service Medewerker

Jij staat altijd klaar voor de klant. Je hebt en brede productkennis en weet buiten het oplossen van problemen ook de klant te adviseren.

Support Engineer

Je bent een echte teamplayer. Samen met zeven directe collega’s ga jij klanten helpen met het implementeren van nieuwe producten. Je bent behulpzaam, nieuwsgierig en weet elke vraag te beantwoorden. En klantvriendelijk en communicatief sterk .. dat hoef je jezelf niet af te vragen of je dat bent.

Administratief medewerker

Administratief medewerker

Jij bent een echte aanpakker! Niemand heeft zo een goed overzicht als jij en jouw administratie is kloppend en goed georganiseerd. Daarbij is je woordkeuze is nauwkeurig en dienstverlenend en werkt graag samen in een team van enthousiaste collega’s.