Administratief medewerker

Administratief medewerker

Jij bent een echte aanpakker! Niemand heeft zo een goed overzicht als jij en jouw administratie is kloppend en goed georganiseerd. Daarbij is je woordkeuze is nauwkeurig en dienstverlenend en werkt graag samen in een team van enthousiaste collega’s.

Financieel Administratief medewerker

Financieel Administratief medewerker

Krijg jij er energie van als administratief alles van a tot z klopt? Word je er blij van om een belangrijke bijdrage te leveren binnen dit ambitieuze familiebedrijf? Dan is deze veelzijdige functie als Financieel Administratief medewerker misschien wel op jouw lijf geschreven!

Administratief medewerker

Commercieel Administratief medewerk(st)er

Jij bent de nr. 1, een echte champion in het te woord staan van klanten maar ook het samenwerken met collega’s. Je bent opzoek naar een veelzijdige en afwisselende functie waar al jouw kwaliteiten als Commercieel maar ook Administratief medewerker naar voren kunnen komen.

Administratief Medewerker Binnendienst

Administratief medewerk(st)er

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s, klanten en opdrachtgevers. Je hebt een adviserende rol, bent administratief sterk en biedt ondersteuning aan de commerciële buitendienst. Een echte, cliché, ‘Spin in het web’.