Commercieel medewerker binnendienst

Wij zijn een informeel bedrijf in Tilburg met een enthousiaste en dynamische werksfeer. Wij hechten waarde aan een proactieve houding en zoeken iemand die kansen ziet en grijpt. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en samen met ons verder te groeien.

Commercieel medewerker binnendienst

In deze afwisselende, commerciële, maar ook dienstverlenende rol ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen jouw regio. Je werkt intensief samen met de accountmanager en samen bedien je het brede klantenportefeuille van A-Z. Ben jij de Commercieel medewerker binnendienst die wij zoeken?

Commercieel administratief medewerker

Een jong en dynamisch bedrijf is ter versterking van hun team op zoek naar een gedreven commercieel medewerker binnendienst ter versterking van de afdeling Sales Support.

Commercieel medewerker binnendienst

Samen met de Accountmanager ben je als Commercieel medewerker binnendienst verantwoordelijk voor een rayon in Nederland. Je bent exact op de hoogt wat er speelt bij klanten en weet als geen ander in te spelen op kansen om groei te realiseren.

Commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst ben je samen met een accountmanager verantwoordelijk voor een rayon in Nederland. Jullie weten exact wat er speelt bij je klanten en waar kansen liggen om te groeien. Voor onze opdrachtgever in Waalwijk zijn wij opzoek naar een...