Customer service medewerker (IT)

Customer service medewerker (IT)

Jij bent een Italiaanse native speaker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Italiaans is bij jou net zo vloeiend, zelfs vloeiender als de Nederlandse taal. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je jouw talenknobbel tot uiting kunt brengen. En laten wij nou net de passende vacature voor jou vrij hebben!

Customer service medewerker (IT)

Customer Service Medewerker

Jij staat altijd klaar voor de klant. Je hebt en brede productkennis en weet buiten het oplossen van problemen ook de klant te adviseren.

Support Engineer

Je bent een echte teamplayer. Samen met zeven directe collega’s ga jij klanten helpen met het implementeren van nieuwe producten. Je bent behulpzaam, nieuwsgierig en weet elke vraag te beantwoorden. En klantvriendelijk en communicatief sterk .. dat hoef je jezelf niet af te vragen of je dat bent.

Customer service medewerker

Customer service medewerker

Jij bent een fulltime commerciële multitasker met een passie voor sales. Je geeft jouw klanten juiste adviezen en komt met passende oplossingen. Voor jou is geen dag hetzelfde en je werkzaamheden zijn gevarieerd, dit is wat voor jou je werk leuk maakt.