JObba
recruitment

INFORMATIE VOOR WERKGEVERS

Jobba Recruitment is de betrouwbare partner die met de juiste aandacht en snelheid helpt bij het invullen van vacatures voor werkgevers binnen de logistiek en het office segment. Of je nu de positie van receptioniste, heftruckchauffeur, marketing medewerker, customer service medewerker of transportplanner open hebt staan, wij zorgen dat we je de juiste invulling aanreiken. Voor zowel flexibele, tijdelijke als vaste functies binnen het MKB.
Wij ondersteunen werkzoekenden en werkgevers op een open en persoonlijke manier bij het vinden van de perfecte match. We doen dit met heel veel energie en vanuit onze passie voor het verbinden van mensen. We kijken verder dan alleen naar een CV en functieomschrijving en zoeken naar een mooie match op ambitie, kracht, karakter en bedrijfscultuur.
Jobba faciliteert het hele traject: van de eerste selectie tot aan een succesvolle toekomst voor beide partijen. Voor ons is het namelijk belangrijk onze klanten te kennen; daar besteden we dan ook graag wat extra tijd aan. Op deze manier zorgen we ervoor dat we precies weten waaraan de ideale kandidaat moet voldoen. En kunnen we garanderen dat we snel die geschikte nieuwe collega aan je voorstellen.
JOBBA WERKT VOOR JOU

We snappen als geen ander dat het vinden en binden van het juiste personeel soms een ware struggle kan zijn. Vanuit onze 39 jaar kennis en ervaring ontzorgen wij je daarom bij de zoektocht naar die energieke professional die perfect past binnen het profiel en de organisatie.

We zijn je graag van dienst met:

Uitzenden
Detacheren
Werving en selectie van de juiste kandidaat
NO CURE, NO PAY
Jobba neemt niet alleen het werving- en selectieproces op zich, we regelen ook de salarisadministratie. Zo nemen wij het betalen van het salaris voor onze rekening en dragen we alle werkgeversrisico’s. We hanteren een vooraf afgesproken tarief voor het plaatsen van onze professionals. Zit de ideale kandidaat er onverhoopt niet tussen? Dan blijven wij vanzelfsprekend verder zoeken en worden er geen kosten in rekening gebracht.

uitzenden

Heb je tijdelijk, voor een korte of langere periode, één of meerdere extra medewerkers nodig? Dan is uitzenden vaak de beste oplossing.
Wij gaan graag voor jou als werkgever op zoek naar de juiste en gemotiveerde uitzendkracht die past binnen de organisatie. De nieuwe collega gaat vervolgens bij je aan de slag maar blijft bij Jobba in dienst. Op basis van de gewerkte uren wordt de uitzendkracht netjes wekelijks uitbetaald en ontvang je uiteraard een gespecificeerde factuur.
WAAROM UITZENDEN VIA JOBBA WERKT VOOR JOU:

Volledige ontzorging
Zeer persoonlijke aanpak
Kandidaten die passen binnen de bedrijfscultuur
Snel een geschikte en gemotiveerde medewerker
Besparing van tijd en kosten
Geen risico in geval van verzuim of ziekte
No cure, no pay

 

detacheren

Indien je een professional zoekt die je voor een wat langere tijd aan jezelf wil binden, dan kun je het beste kiezen voor detacheren.
Bij detacheren stellen we een reguliere arbeidsovereenkomst op met daarin een vast aantal te werken uren en een begin- en einddatum.
Je geeft je werknemer dan een tijdelijk contract voor een bepaalde periode. Dit biedt voor werkgevers meer zekerheid en continuïteit dan bij de keuze voor uitzenden. Je spreekt net wat meer commitment uit waardoor je nieuwe collega vanaf de start optimaal betrokken en gemotiveerd is.
WAAROM DETACHEREN VIA JOBBA WERKT VOOR JOU:

 Volledige ontzorging
Zeer persoonlijke aanpak
Kandidaten die passen binnen de bedrijfscultuur
Zekerheid dat de medewerker voor bepaalde tijd of gedurende het project bij jullie blijft
Met een gerust hart investeren in de ontwikkeling van de uitzendkracht
Medewerker ontvangt voordelen van zekerheid en arbeidsvoorwaarden horende bij een reguliere arbeidsovereenkomst (zoals pensioenopbouw)
Geen (verzuim)risico, anders dan bij een medewerker die je zelf een tijdelijke arbeidsovereenkomst biedt
No cure, no pay

 

werving & selectie

Ben je op zoek naar personeel maar heb je niet voldoende tijd of de middelen om snel een passende invulling te regelen? Of heb je een nieuwe collega met specifieke kennis en ervaring nodig voor een vaste positie binnen de organisatie? Dan gaan wij, gewapend met de juiste dosis kennis en enthousiasme, graag op zoek naar de perfecte match. Wij helpen je om snel in contact te komen met de energieke en bekwame professional die past binnen je organisatie.
Werving en selectie uitbesteden kan dé uitkomst bieden voor je organisatie. Het trekt kandidaten aan die liever meteen een contract en langere verbintenis aangaan in plaats van een uitzendovereenkomst te tekenen. Via Jobba ontvang je alleen kandidaten die net zo op zoek zijn naar continuïteit en betrokkenheid als jij. Door werving en selectie uit handen te geven, bespaar je ook nog eens veel tijd. Het vinden van de juiste professionals voor vaste en vaak cruciale rollen binnen een bedrijf is namelijk specialistenwerk. Jobba zorgt voor MKB bedrijven uit Tilburg en omstreken voor een snelle invulling van functies tot hbo-niveau, met name binnen de logistiek en het office segment. We vinden voor jou de beste mensen voor werkgevers in de markt en benaderen deze zelf.
WAAROM WERVING & SELECTIE VIA JOBBA WERKT VOOR JOU:

Zeer persoonlijke aanpak
Geschikte en gemotiveerde professionals die passen binnen het profiel en de bedrijfscultuur
Besparing van tijd (o.a. wervingstijd, lezen van sollicitatiebrieven, vacatures schrijven en plaatsen)
Werving door een rekruteringsdeskundige met kennis van de regionale arbeidsmarkt
No cure, no pay