JObba
recruitment

INFORMATIE VOOR WERKZOEKENDEN

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de logistiek? Of kijk je uit naar een nieuwe kantoorfunctie die helemaal bij je past? Dan ben je op de juiste plek beland! Met ons specialisme in logistieke- en officefuncties in het MKB kunnen we je bij Jobba ongetwijfeld helpen met de volgende stap in je carrière.

We vinden jouw droombaan

Of je nu een baan als heftruckchauffeur of als commercieel medewerker zoekt, een nieuwe uitdaging als administratief medewerkers of office assistent ambieert, of in een verantwoordelijke functie als inkoper of directiesecretaresse wil starten, wij hebben het netwerk in Tilburg en de omliggende dorpen waar jouw droombaan te vinden is. Een baan die bij je past, lekker dichtbij is en waar collega’s werken die uit de buurt komen en dezelfde taal spreken.

We begrijpen als geen ander dat je een plek zoekt waar je je thuis voelt, waar je kunt groeien en waar je zeker geen nummertje bent. Ook wij starten onze gezamenlijke zoektocht naar jouw droombaan daarom met de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Dit doen we zodat we niet alleen je CV, maar ook je persoonlijkheid en ambities leren kennen. We geloven namelijk dat we je op deze manier het beste kunnen koppelen aan een werkgever die écht bij je past.

Hebben we op dit moment geen vacatures openstaan waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen dat we actief voor jou op zoek gaan naar je nieuwe uitdaging. We plannen dan graag een kennismakingsgesprek met je, zodat we alles van je te weten komen en snel aan de slag kunnen gaan voor je.

Inschrijven en solliciteren voor jouw droombaan

Wanneer we jouw droombaan hebben gevonden en je via Jobba gestart bent bij je nieuwe werkgever, houden we nog steeds graag contact met je. Niets is zo belangrijk dan dat je een vliegende start maakt en je thuis voelt in je nieuwe werkomgeving; niet alleen voor jou maar ook voor ons. We vinden het fijn om van je te horen of alles naar wens gaat en staan nog steeds met veel plezier voor je klaar met raad en advies. Of we drinken gewoon een kopje koffie om bij te praten over je ervaringen. Kortom: je bent niet zomaar van ons af.

Mocht je je direct in willen schrijven, vul dan het inschrijfformulier op deze pagina in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

INSCHRIJVEN/
SOLLICITEREN