wij gaan gewoon door, op veilige afstand

Gezien het stijgende aantal besmettingen en de volle ziekenhuisbedden zijn afgelopen week een aantal ingrijpende coronamaatregelen aangekondigd. Terug van weggeweest, zullen we maar zeggen. De 1,5 meter, de mondkapjesplicht, aangepaste openingstijden voor winkels en horeca en een gereduceerd aantal bezoekers, ga zo maar door. Dit beïnvloed veel sectoren in het dagelijks functioneren. Wij doen ons best om ook in deze tijden blijvend van dienst te zijn.

Wij vinden het bij Jobba Recruitment erg belangrijk om verantwoord om te gaan met de adviezen, maar tegelijkertijd willen wij ook beschikbaar blijven om mensen te helpen aan toffe banen. Daarom blijven wij dagelijks bereikbaar tijdens kantoortijden, zoals jullie ven ons gewend zijn. We zullen hierbij de 1,5 meter afstand hanteren bij face-to-face contact. Als een online gesprek gewenst is staan wij daar ook volledig achter en zullen we dit faciliteren.

Divers vacatureaanbod 

Wij zitten zeker niet stil, wij hebben een breed vacatureaanbod in verschillende sectoren. We hebben een divers aanbod in office en logistieke banen.

Hebben we geen vacature openstaan die er voor jou uitspringen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op dan gaan wij actief voor jou op zoek naar een functie die bij jou past.

Wij hebben al veel professionals gelukkig kunnen maken met een nieuwe uitdaging, in goede én slechte tijden.

Ps. Mocht je geen passende vacature hebben gevonden, kijk dan op onze vacaturepagina vacature pagina